Curses de Muntanya
Esports 28/10/2012

Kilian Jornet i Núria Picas llueixen una estelada al podi de la Copa del Món de l'Ultra Sky Marathon

La manresana ha guanyat aquest diumenge la Course des Templiers, darrera prova de la Copa del Món d'Ultra Trails, i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat

Kilian Jornet i Núria Picas, al podi amb l'estelada

BarcelonaKilian Jornet i Núria Picas han lluit una estelada al podi de la Copa del Món d'Ultra Sky Marathon.

La manresana ha guanyat aquest diumenge la Course des Templiers, darrera prova de la Copa del Món d'Ultra Trails, i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat. Picas ha acabat per davant de la neozelandesa Anna Frost, amb qui anava empatada en la classificació, després de 72 quilòmetres de cursa i 3.200 metres de desnivell.

Kilian Jornet va acabar la temporada la setmana passada, amb una espectacular victòria a l'illa de la Reunió.