ESPORTS DE MUNTANYA
Esports 10/04/2013

Kilian Jornet participarà a l'Artic Race de la Copa del món d'esquí de muntanya, a Noruega

La prova es disputarà a la ciutat noruega de Tromsø, al nord del país, i la prova masculina tindrà un recorregut amb 1.900 metres de desnivell

Ara
1 min

BarcelonaL'atleta de la Cerdanya Kilian Jornet prendrà la sortida aquest proper cap de setmana de la penúltima prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya, l'Artic Race, a Noruega. En les setmanes que Kilian Jornet va ser al Nepal, es van disputar dues proves d'aquesta competició, i és per aquest motiu que Kilian no estarà entre els candidats al títol. Aquest fet sembla motivar l'esportista per poder donar el millor de si mateix sense estar pendent de les classificacions.

Aquesta serà la segona participació de l'atleta de la Cerdanya a la prova disputada al país escandinau, com declara ell mateix: "Noruega és un país especial, poder esquiar amb neu pols fins al mar és brutal, és un dels paisatges més bonics que conec. L'any passat va ser una gran carrera i estic convençut que aquest any també ho serà".

La prova es disputarà a la ciutat noruega de Tromsø, al nord del país, i la prova masculina tindrà un recorregut amb 1.900 metres de desnivell.

Abans de la cursa, Kilian Jornet declarava: "És una incògnita saber en quin estat de forma arribaré a la carrera. En tornar del Nepal estic tenint bones sensacions en els entrenaments, i crec que el fet d'haver estat en altura pot jugar al meu favor, però és difícil saber si el cos haurà de pagar l'esforç fet a l'Himàlaia".

"En haver-me perdut dues proves sé que no estaré lluitant pel campionat, així que podré gaudir de la cursa i donar el millor de mi sense haver d'estar pendent de la calculadora. A més, serà un bon entrenament per a la Mezzalama", ha afegit Jornet.

stats