SUMMITS OF MY LIFE
Esports 04/06/2012

Kilian Jornet ajorna la travessa del Mont Blanc

Les males condicions meteorològiques obliguen el català a ajornar l'intent amb esquís

Ara
1 min
Kilian Jornet, al Mont Blanc

BarcelonaKilian Jornet volia començar aquest dimarts el seu projecte Summits of My Life, projecte amb què vol visitar set dels paratges més espectaculars del planeta per batre el rècord d'ascensió, però les males condicions meteorològiques l'han obligat a ajornar l'intent fins a la pròxima setmana, quan hi torna a haver una finestra de bon temps.

La primera etapa havia de ser el Crossing Mont Blanc, una travessa amb esquís a la mítica muntanya dels Alps que el portarà des de Champex fins a Contamines fent alguns dels pics més importants del massís i algunes de les baixades més espectaculars.

"Fa aproximadament un mes que preparem aquesta travessa amb Stephane Brosse i Matheu Jacquemoud. Tot va començar quan a principis d'hivern vaig enviar un mail a Stephane per proposar-li de fer la travessa del massís del Mont Blanc amb esquís. Vam estar durant l'hivern mirant els recorreguts sobre els mapes i fent algunes sortides fugaces en el recorregut, esperant que s'acabés la temporada d'esquí, i al maig vam començar a preparar-la sobre el terreny", ha recordat Jornet.

El següent objectiu de Summits Of My Life també tindrà el Mont Blanc com a escenari, ja que el portarà de Courmayeur a Chamonix passant pel cim del Mont Blanc per la cara sud italiana i descendint per la cara nord.

stats