LIGA ENDESA

Tariq Kirksay: "Torno per ajudar l'equip. No sóc Superman"

El jugador de la cinta vermella s'havia perdut les darreres jornades amb la Penya

El retorn a l'equip de l'aler Tariq Kirksay és la gran novetat del FIATC Joventut en el partit que demà jugarà contra el València Bàsquet a Badalona i la seva presència servirà per afegir experiència sobre la pista just quan més la necessita l'equip català. "Torno per donar allò que necessiti l'equip. Per ajudar. No sóc Superman", ha assegurat el novaiorquès, que s'ha perdut els sis últims partits en els quals el seu equip només ha guanyat davant La Bruixa d'Or Manresa.

El jugador de la cinta vermella al cap reconeix que tot aquest temps que ha estat fora de les pistes "ha estat molt difícil i dur" per a ell, "en veure com l'equip estava patint", però afirma que segueixen "somiant" amb estar als play-off pel títol.

Kirksay assegura que demà contra el València desitja "guanyar i tornar a veure sobre la pista l'equip de fa dos mesos que jugava bé, de forma alegre i gaudint del bàsquet".

Respecte a la classificació dels verd-i-negres, el seu caràcter optimista el fa mirar cap a amunt en lloc de centrar-se en la diferència amb els equips que premen en la vuitena i la novena posició.

"No vull parlar de derrotes sinó de guanyar el València Bàsquet i poder pujar a la cinquena posició, que seria important. No tot són coses dolentes. Som setens i, si acabés avui la fase regular, estaríem als play-off", ha afirmat el jugador.

Més continguts de