CURSES DE MUNTANYA

Kilian Jornet triomfa a París en la presentació del segon film del projecte "Summits of my life"

800 persones van omplir la sala durant dos dies per escoltar l'atleta català

Kilian Jornet va presentar a París “Déjame Vivir”, la segona pel·lícula del projecte Summits of My Life. Al voltant de 800 persones van omplir les dues projeccions que es van organitzar en un cinema de la capital francesa. L’acte va comptar amb la presència de Kilian Jornet, qui va compartir les seves experiències.

Una hora abans del l’inici de la presentació ja hi havia dotzenes de persones que feien cua per poder gaudir, per segona vegada a París, de la presència de Kilian Jornet en la presentació de la seva pel·lícula. Conduït pel periodista Pierre Etienne Leonard, els espectadors van poder escoltar a Jornet, qui va narrar les experiències viscudes durant el 2013. Després, els 62 minuts trepidants de “Déjame Vivir” i, per acabar, un torn de preguntes on els espectadors van poder conèixer alguns detalls de la pel·lícula. 

Kilian Jornet comentava la velada: “Aquest és el segon any que venim a presentar la pel·lícula a París i la veritat és que ha estat molt bonic. Veure que en una ciutat tan gran hi ha tanta gent a qui li agrada la muntanya és molt satisfactori, i ens permet també compartir experiències amb el públic a França, on es va rodar bona part de la pel·lícula, amb el rècord del Mont Blanc com a escenari principal”

Aquest acte s’emmarca dins del Summits of My Life World Tour, que es va iniciar el mes de maig a Barcelona i que ja porta quatre parades a Europa. En espera de saber si hi haurà més dates del tour, la pel·lícula seguirà estant disponible a la web del projecte.

 

Pel que fa als reptes de Summits of My Life, està previst que Kilian Jornet i el seu equip intentin el rècord de l’Aconcagua abans de finals d’aquest any, en una expedició que una vegada més posarà a prova la capacitat de superació de l’atleta.