Recull de premsa
Esports 24/01/2012

L''As' sobre el possible adéu de Mourinho: "El senyor imprescindible es fa l'interessant"

El rotatiu madrileny recorda que fa un any l'entrenador també va insinuar que marxava i van fer fora Valdano. 'Marca' es pregunta en portada si Pepe hauria de jugar contra el Barça

Ara
1 min
portada as

BarcelonaL'As es fa ressò de les informacions periodístiques que situen la possible marxa de Mourinho del Reial Madrid el 30 de juny i destaca en la portada d'aquest dimarts que "el senyor imprescindible es fa l'interessant". El diari recorda que fa un any l'entrenador ja va deixar córrer informació sobre la seva possible sortida del club blanc i que "el club va acabar fent fora Valdano".

El Marca, per la seva banda, es pregunta en portada si Pepe hauria de jugar contra el Barça. "Pepe, sí, Pepe, no", publica el rotatiu madrileny, que destaca que hi ha un "dilema" al Madrid sobre la seva alineació: el club "prefereix que no jugui" i la decisió queda "en mans de Mourinho".

A la premsa catalana, l'Sport diu: "Mourinho es fa enrere" i destaca que el Reial Madrid ja li busca substitut. El Mundo Deportivo exclama: "Incendi!". El diari revela el que el tècnic blanc va dir als seus jugadors després de l'1 a 2 de l'anada a la Copa. El 9 Esportiu opta per la decisió judicial vers la trepitjada de Pepe a Messi i titula: "Posi's ulleres". El diari destaca que el jutge únic no entra d'ofici en l'agressió i es dóna temps fins demà per prendre una decisió, mentre que a Anglaterra acusen Balotelli de conducta violenta i el podrien sancionar amb quatre partits.

stats