Esports 19/01/2012

L'Athletic pren avantatge contra el Mallorca (2-0)

D.r. Jover

BARCELONA.L'Athletic Club va posar ahir un peu a les semifinals de la Copa del Rei després de vèncer a San Mamés el Mallorca amb dos gols de cap.

Fernando Llorente, al minut 35 de la primera meitat, va rematar una centrada de De Marcos, i Iker Muniain, al 59 de partit, amb un altre cop de cap després de la centrada de Susaeta, van marcar els dos gols dels de Bielsa, que van ser molt superiors als homes de Joaquín Caparrós, que ahir tornava a la Catedral després d'haver entrenat l'Athletic durant quatre temporades.

Els bascos haurien pogut ampliat l'avantatge, però els van anul·lar un gol al minut 89 per un fora de joc inexistent que hauria suposat el 3-0, resultat amb què pràcticament haurien tancat l'eliminatòria.

El partit de tornada serà dimecres que ve a l'Iberostar Estadi.