PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/04/2012

L'Espanyol comença a Pamplona l'esprint final cap a Europa

Dependre d'un mateix. Aquest és l'objectiu de gairebé tots els equips de la Lliga i l'Espanyol pot celebrar que en el tram final de competició s'enfrontarà a quatre rivals directes en la lluita per una plaça europea. Per Pochettino aquest fet no només no és un inconvenient, sinó que "és un privilegi". L'aturada al Reyno de Navarra per enfrontar-se a l'Osasuna (20 h, Canal+ Liga2) és la primera de les quatre que encara ha d'afrontar el conjunt blanc-i-blau, que també haurà de visitar l'Atlètic de Madrid i rebrà a casa el València i el Sevilla.

"Si volem aspirar a alguna cosa important hem de superar els nostres rivals directes", insistia Pochettino, que avisava del perill de jugar contra un Osasuna que ve d'encaixar dues golejades contra el Rayo Vallecano (6-0) i el Madrid (1-5).

Torna Cristian Álvarez

Pochettino afrontarà aquesta intensa recta final amb un dilema a la porteria, després que Cristian Álvarez hagi entrat en la convocatòria tres mesos després de lesionar-se del bessó, un període en què Kiko Casilla ha guanyat protagonisme. Ahir el tècnic no va donar cap pista sobre qui serà titular. La decisió no és fàcil perquè a tots dos els avalen uns números similars. Álvarez ha disputat 17 partits de Lliga (1.592 minuts), en què ha encaixat 21 gols (un cada 76) i ha fet 47 aturades. Casilla acumula 15 partits (1.339 minuts), 20 gols rebuts (un cada 67) i 53 intervencions de mèrit. La incidència en el resultat afavoreix el català, que només ha perdut en el 30% dels partits (40% empats i 30% victòries), mentre que l'argentí no ha pogut evitar perdre en el 44% dels casos (39% victòries i 17% d'empats).

De cara al duel amb l'Osasuna, a més, Pochettino té la baixa per sanció de Raúl Rodríguez i torna a confiar en Amat i Galán.