Esports 15/04/2012

L'Espanyol pot cremar l'última bala europea contra el València

N.a.
1 min

Aquest matí a les dotze (GolT/Canal+Liga) l'Espanyol rep el València a Cornellà-El Prat en una de les últimes oportunitats del conjunt blanc-i-blau de mantenir-se en la lluita per les places europees en aquest tram final de temporada. Els homes de Pochettino fa cinc jornades que no guanyen i són a quatre punts de la sisena posició, que ocupa l'Osasuna. En canvi, el València, amo del bitllet directe a la Champions per davant del Màlaga, ha recuperat la confiança després d'una sèrie de bons resultats que han tornat a donar ales al grup d'Unai Emery.

Novetats a les llistes

Per a aquest difícil compromís a casa, el tècnic argentí recupera Raúl Rodríguez, sancionat a Pamplona, i Rui Fonte, que arrossegava molèsties. Sergio García també ha superat els problemes físics al soli. Amb qui no podrà comptar Pochettino és amb Coutinho i Forlín, expulsats al Reyno de Navarra, ni amb Ernesto Galán, que ha tornat a ser el descartat de la llista de convocats, juntament amb Javi Márquez.

El tècnic basc del València, pensant en el duel d'Europa League dijous contra l'Atlètic de Madrid, reservarà Roberto Soldado per precaució i ha descartat, per decisió tècnica, Bruno Saltor, Dealbert i Piatti. Després de tres jornades d'absència, la novetat a la llista de convocats era el retorn de David Albelda.

stats