Esports 12/07/2012

L'Espanyol fitxa el migcampista ghanès Wakaso del Vila-Real

Jordi Mestre
1 min
Wakaso Mubarak ahir a les oficines del club.

BARCELONA.El jugador ghanès Wakaso Mubarak va fitxar ahir pel RCD Espanyol procedent del Vila-Real. El jugador, de 21 anys, es va comprometre per a les pròximes quatre temporades amb el club blanc-i-blau.

Wakaso va debutar com a professional a les files de l'Ashanti Gold ghanès i va fer el salt a Europa als divuit anys en fitxar per l'Elx. Després de tres temporades al conjunt il·licità, el futbolista va signar pel Vila-real, on va disposar de pocs minuts tot i que va ascendir ràpidament del filial al primer equip.

Wakaso és un jugador de banda molt polivalent, capaç de desenvolupar el rol de lateral, de migcampista i fins i tot d'extrem en casos concrets. Rígid en la interpretació del joc, tendeix a precipitar-se i en ocasions té problemes per entendre's amb els seus companys més creatius. És capaç, no obstant, de realitzar grans desplegaments gràcies a les seves notables qualitats físiques. Això li permet ocupar molts metres i pujar i baixar constantment, però la seva exuberància física el porta en ocasions a una excessiva contundència que li ha valgut més d'una amonestació. Pochettino el va definir ahir com "un bon complement" per a qualsevol posició del camp.

Wakaso va passar ahir les proves físiques i es va desplaçar a l'estadi de Cornellà-El Prat per signar el nou contracte. El ghanès va viatjar després a Vila-real per resoldre assumptes personals i posteriorment es va desplaçar a Peralada per incorporar-se a l' stage del primer equip. Avui començarà a exercitar-se amb els seus nous companys i serà presentat davant els mitjans de comunicació a les 16.30 h a la sala de premsa de l'Hotel Peralada.

stats