ESPANYOL
Esports 21/07/2011

L'Espanyol no passa de l'empat contra el Palafrugell

M.m.
1 min
Dídac Vilà es va tornar a vestir de blanc-i-blau.

Barcelona.L'Espanyol no va poder passar de l'empat a zero contra el Palafrugell, un equip de la Segona Catalana, en el segon partit dels homes de Mauricio Pochettino d'aquesta pretemporada. Els blanc-i-blaus només es van acostar a la porteria rival per mitjà de xuts des de lluny i centrades des de la banda, que Osvaldo, el referent en atac dels periquitos en el partit d'ahir, no va encertar a rematar.

El Palafrugell va planificar un partit molt defensiu, es va tancar al darrere amb ordre i, pràcticament, va renunciar a l'atac. Tant és així que l'única ocasió pels locals va ser un cop de cap d'Alsina a la recta final del primer temps.

El partit va servir perquè saltessin al terreny de joc les dues últimes incorporacions de l'Espanyol d'aquest estiu: el central mexicà Héctor Moreno -que debutava amb la samarreta periquita- i el lateral esquerre Dídac Vilà -que tornava a les files blanc-i-blaves després del pas pel Milan-. Dos jugadors de perfil defensiu que no van poder lluir en un enfrontament que es va disputar, majoritàriament, al cap del Palafrugell.

L'Espanyol va dominar sense problemes i va tenir algunes ocasions clares per marcar, com una jugada individual de Thievy i un xut de Dátolo que va estavellar-se al pal, a la primera meitat; i un xut llunyà de Darder que va rebotar als dos pals, en la jugada més curiosa.

stats