Esports 03/08/2012

L'Espanyol es presenta davant la seva afició contra el Montpeller francès

N.g.
1 min
Ernesto Galán i Sergio García durant un entrenament d'aquest estiu.

BARCELONAL'Espanyol es presentarà aquest vespre (21.45 hores) davant la seva afició a l'estadi de Cornellà-El Prat en la disputa del XXXVIII Ciutat de Barcelona - XVI Memorial Fernando Lara contra el Montpeller, vigent campió de la lliga francesa. El tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, ha convocat 22 jugadors per a aquest partit, l'últim d'una pretemporada en què els periquitos no han perdut cap dels compromisos que han disputat.

Respecte a l'última llista tornen a la convocatòria el defensa Raúl Rodríguez i el migcampista Juan Albín, que es van perdre l'últim amistós contra el Nàstic de Tarragona. Per contra, són baixa Diego Colotto, que està lesionat, i Dani Nieto. Abans del partit, a les 11.30 del matí els blanc-i-blaus estan citats a l'estadi per fer un entrenament a porta tancada. Després els convocats es concentraran a l'espera del partit.

Acord amb Canal+ per 3 anys

L'Espanyol va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb el grup Prisa perquè Canal+ exploti els drets audiovisuals del club blanc-i-blau les pròximes 3 temporades. Aquest acord, a més, converteix Canal+ en nou patrocinador oficial de l'entitat periquita.

stats