ESPORTS
Esports 30/04/2012

La Lliga de futbol diu que no ha presentat cap denúncia per irregularitats

La cadena SER havia informat que la LFP havia denunciat a la fiscalia anticorrupció "possibles trampes" en partits del final de temporada

Ara
1 min

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) ha comunicat que "no ha interposat a dia d'avui cap denúncia per irregularitats relacionades amb el desenvolupament de la competició en les lligues BBVA o Adelante aquesta temporada". D'aquesta manera, la LFP respon a les "informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació relatius a una hipotètica denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat".

En el segon punt del comunicat, recorda que "fa unes setmanes va mantenir una reunió amb el fiscal general de l'Estat, que s'enquadra dins l'interès de la LFP de tractar de prevenir qualsevol situació que es pogués produir fora del marc de legalitat, per tal de tenir una coordinació amb la fiscalia per a qualsevol actuació que cal realitzar, tant en l'àmbit de la prevenció com en el de la investigació".

Finalment, la LFP reitera que està "decidida i fortament compromesa amb la lluita contra el frau en la competició, i utilitzarà tots els mecanismes al seu abast per evitar-la, i encara més quan el Codi Penal ja fa una previsió respecte al delicte de frau esportiu".

La cadena SER informa a la seva pàgina web que la LFP "ha interposat una demanda davant la Fiscalia Anticorrupció per la sospita de possibles tripijocs en partits del campionat de Lliga. [...] Aquests presumptes casos de frau afectarien partits corresponents a la recta final d'aquest campionat de Lliga".

Segons aquesta informació, la UEFA també estaria investigant algunes apostes sobre partits d'aquesta temporada en què podrien estar implicats alguns jugadors.

stats