FUTBOL SALA
Esports 15/06/2018

El Barça Lassa, pendent de Ferrao, busca forçar el cinquè partit de la final de la Lliga de futbol sala

L'Inter Movistar es proclamaria campió si guanya el quart partit

Ferrao celebra un gol amb el Barça Lassa de futbol sala

BarcelonaLa presència del jugador del Barça Lassa Ferrao és la gran incògnita per al quart partit, aquest dissabte (19.15 hores), de la final de la Lliga de Primera Divisió de futbol sala, en què el Movistar Inter, si guanya, es proclamaria campió al Palau Blaugrana.

Ferrao va rebre l'alta hospitalària després de passar la nit en observació a l'Hospital de Barcelona per una commoció al cap arran d'un cop amb el jugador de Movistar Inter Rafael. Les proves que se li van practicar a l'hospital van resultar "satisfactòries" i "la seva evolució marcarà la disponibilitat per al quart partit", segons el comunicat emès pel Barcelona.

El conjunt català ja sap què és derrotar el Movistar Inter després de no aconseguir-ho en els set enfrontaments anteriors d'aquesta temporada, i aquest dissabte buscarà el seu segon triomf per forçar el cinquè i últim partit, dimarts que ve a Torrejón de Ardoz.

El Palau Blaugrana tornarà a ser una olla a pressió que porti a collibè el seu equip cap al segon triomf consecutiu, després de la victòria d'aquest dijous (3-2) i de mantenir la seva imbatibilitat contra els madrilenys a la seva pista. Abans de la primera victòria blaugrana, només havien aconseguit dos empats.

Com van encertar a assenyalar Andreu Plaza, entrenador del Barça, i Jesús Velasco, tècnic del Movistar Inter, abans de l'inici de la sèrie a la capital catalana, els petits detalls eren els que decidirien els partits entre dos equips molt igualats. I així va ser en el tercer partit, per a alegria dels blaugranes, que al minut 5 ja guanyaven per 2-0 després que Sergio Lozano i Esquerdinha marquessin en dues accions consecutives, la qual cosa va provocar que el Movistar Inter hagués d'anar sempre a remolc.

La clau, per tant, estarà en l'arrencada del partit. L'equip que surti amb més intensitat i aconsegueixi agafar la davantera en el marcador tindrà molt de guanyat. En el cas del Movistar Inter, complir un lustre d'hegemonia en el futbol sala espanyol.

El partit d'aquest dissabte serà, ara sí, l'últim que jugui Paco Sedano davant l'afició blaugrana després d'anunciar la seva retirada per motius personals. La seva samarreta, això sí, es quedarà per sempre a la pista, ja que la directiva del Barcelona va decidir retirar-la i penjar-la al Palau al costat de la d'altres mites del club.