Esports 16/12/2017

El Barça Lassa goleja i recupera la segona posició de la LNFS (6-1)

La resistència de l'Aspil Vidal Ribera Navarra ha durat fins el descans

El Barça Lassa no ha fallat contra el Magna Navarra

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala ha obert la segona volta de campionat amb triomf contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra per 6-1, al Palau Sant Jordi. Amb aquest triomf, els homes d’Andreu Plaza recuperen la segona posició però segueixen per darrera de l’Inter Movistar.

Ferrao, als 2 minuts, i un gol en pròpia porta de Ferran Plana (9’), han obert el camí del triomf, però Rubi ha retallat distàncies abans del descans. A la segona part, els navarresos han intentat empatar deixant uns espais que han permès als blaugrana fer festa grossa, amb els gols de Leo Santana (27- i 28’), Joselito (33’) i Rafa López (39’).

El Catgas Energia Santa Coloma va empatar divendres a la pista del Cartagena (3-3). Els colomencs no s'han classificat per la fase final de la Copa.