BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 04/11/2011

L'Unics Kazan no atura el Barça Regal

Mikhaïl Davidov és un àrbitre rus que s'ha creuat algunes vegades en el camí del Barça. La més recordada és la final de l'Eurolliga, celebrada a París l'any 1991, quan va eliminar per faltes personals Nacho Solozábal i José Antonio Montero, els dos bases del conjunt blaugrana. Ahir va tornar a aparèixer en escena, ara com a comissari, a Kazan, on el Barça Regal va sumar la tercera victòria consecutiva en la màxima competició europea (65-93).

L'equip de Xavi Pascual va tractar de garantir-se la victòria amb un extraordinari primer quart en què va exhibir dues de les seves grans virtuts, la defensa i el talent d'Erazem Lorbek. Amb això en va tenir prou per aconseguir una sòlida renda de deu punts. El canvi de criteri arbitral del segon quart va permetre que el conjunt rus reduís la renda, tot i que ja no va ser capaç de situar-se per davant en el marcador d'un partit que va dominar sempre el Barça Regal.