Apunts blaugranes
Esports 20/08/2011

L'activitat no s'atura

Marcel Sanromà
2 min
L'activitat no s'atura

Foto oficial

Els jugadors del Barça es van retrobar ahir després de guanyar la Supercopa per fer-se la fotografia oficial per a la UEFA, en què ja apareix el títol conquerit dimecres. A les fotografies oficials hi apareixen els 21 futbolistes del primer equip i els jugadors del B Montoya, Dos Santos i Muniesa, juntament amb Josep Guardiola, Tito Vilanova i Juan Carlos Unzué. Acte seguit l'equip va fer una lleu sessió preparatòria que tindrà continuïtat els pròxims dies tot i la vaga.

Continua la preparació

En un inici, la vaga que l'AFE va convocar per a la primera i la segona jornada de Lliga havia d'impedir tota l'activitat dels futbolistes, inclosos els entrenaments i qualsevol partit, encara que fos amistós. Al final, però, el sindicat ha acordat que els jugadors no deixin d'exercitar-se mentre duri l'aturada futbolística per no perjudicar la seva preparació física. Així doncs, els blaugranes continuaran amb la seva preparació de cara al partit de divendres que ve a la Supercopa d'Europa davant el Porto.

Dilluns, el Gamper

De la mateixa manera que els jugadors, finalment, podran entrenar-se, també es confirma que dilluns, a dos quarts de nou del vespre, es disputarà el tradicional Trofeu Joan Gamper. En aquesta ocasió, davant el Nàpols italià. Una hora abans, a les 19.30 h, es farà la presentació de l'equip. A més, com que no hi ha Lliga, la disputa del partit es fa especialment interessant, ja que ajudarà els jugadors a no perdre el ritme de competició, tan necessari per a la disputa de la Supercopa d'Europa, quatre dies després.

La festa dels socis

Com és tradicional, la junta directiva del club continua amb la intenció de convertir el Trofeu Joan Gamper en una festa per a tots els socis. Ahir el club ultimava els detalls de l'espai de 5.000 m que acollirà els socis i penyistes. El Barça Village estarà obert entre avui i dilluns entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou. Un cop dins, al gran recinte, s'hi trobaran diverses carpes, com l'Espai Social, on hi haurà una barra de restaurant, una pantalla de 24 m en què es projectaran imatges de la temporada i fins i tot un petit camp de futbol per als més esportistes. A més, el club exposarà tots els títols aconseguits la temporada passada i també oferirà al públic la Supercopa d'Espanya.

Només per a socis i penyistes

Hi ha una limitació per accedir a la Festa Barça, això sí. Cal ser soci o penyista acreditat per al Congrés Mundial de Penyes. De totes maneres, cada soci podrà portar un acompanyant. Tothom que reuneixi aquestes condicions i vulgui accedir a la zona d'esbarjo que ha preparat el club podrà accedir a aquest Barça Village entre les deu del matí i les vuit del vespre.

stats