L'advocat Cristóbal Martell haurà de declarar pel cas d'espionatge industrial de Sandro Rosell a Jaume Roures

La jutge l'ha citat pel proper 25 de maig a Barcelona

La jutge que tramita la demanada per espionatge industrial de Jaume Roures contra l'expresident del Barça, Sandro Rosell, ha citat a declarar l'advocat Cristóbal Martell -que actualment porta la defensa de l'entitat blaugrana en el cas Neymar- el proper 25 de maig.

Martell va prendre declaració a l'antic responsable informàtic de Mediapro, Robert Cama, que segons Roures hauria intervingut el seu correu electrònic i hauria accedit a centenars de correus entre el 2009 i 2011, que després facilitava a Rosell. La magistrada María Ángeles Fernández, del jutjat de primera instància número 8 de Barcelona, ha desestimat els recursos contra la declaració de l'advocat i l'ha citat a declarar.

El 5 de febrer passat, l’empresari català va presentar una querella contra l’expresident blaugrana per espionatge industrial, atac a la intimitat i furt amb agreujant de confiança. Una querella que anava també contra l’executiu del Barça Joan Carles Raventós, el mateix club, l’empresa de Rosell Bonus Sport Marketing –que l’expresident es va vendre el 2011– i Robert Cama, antic responsable informàtic de Mediapro, i que segons Roures va intervenir el seu correu. A principis d'abril, Rosell i Raventós van negar les acusacions en la seva declaració davant la jutge.

Més continguts de