Esports 15/01/2012

L'afició del Saragossa protesta contra el seu president, Agapito Iglesias

BARCELONAAbans del partit que va enfrontar el Saragossa amb el Getafe i que va acabar amb empat a un gol, més de 10.000 persones es van manifestar als voltants de l'estadi de la Romareda en contra d'Agapito Iglesias, màxim responsable del club aragonès i, segons l'afició, principal culpable de la difícil situació actual del club, en concurs de creditors. Els aficionats van mostrar pancartes molt crítiques amb la gestió del president i van demanar a crits que dimiteixi. Al minut 32 de partit, any en què es va fundar el club, també va haver-hi una forta xiulada contra la directiva, però el president ja no era a la llotja, ja que se n'havia anat a casa. El Saragossa va avançar-se en el marcador amb un gol de Lanzaro al minut 38, però va encaixar el gol de l'empat a quinze minuts del final, després que Paredes es fes un gol en pròpia porteria en una jugada desafortunada per als locals.

En els altres dos partits d'ahir, el Rayo Vallecano va vèncer 1-2 el Granada. Michu va fer el primer dels madrilenys al minut 26 i, després del descans, Piti va fer el 0-2. Els locals van escurçar diferències al 87, a través de Fran Rico, però no van poder fer cap gol més. A Mestalla, la Reial Societat va sorprendre al València per endur-se la victòria. Griezmann, al minut 56, va fer l'únic gol del matx. Tot i intentar-ho fins al final, els xe no van poder batre el porter Bravo.

Avui es juguen quatre partits més a part del Barça-Betis que tancarà la jornada. El nou Atlètic de Madrid de Simeone s'estrenarà al matí davant la seva afició contra un Vila-real que aspira a sortir del descens. Ja a la tarda, un Osasuna acomodat als llocs europeus rep el Reyno de Navarra al Racing, que lluita per no baixar. A San Mamés l'Athletic i el Llevant oferiran una intensa batalla i al Molinón l'Sporting buscarà sumar punts davant un Màlaga fatigat per la Copa.