NBA
Esports 01/01/2012

Els Lakers derroten els Nuggets de Rudy Fernàndez gràcies a la feina de Bynum (92-89)

Els Lakers han guanyat el primer dels dos partits consecutius contra els Nuggets per 92 a 89 amb una bona actuació de Pau Gasol (17 punts) i Andrew Bynum, qui debutava aquesta temporada-

BarcelonaBynum ha liderat el tercer triomf consecutiu dels californians, amb 29 punts i 13 rebots. A l'equip contrari, Rudy Fernández, en canvi, només ha fet tres punts en els 20 minuts que ha estat a la pista. Els Nuggets han tingut opcions per guanyar però Gallinari, amb una errada estrepitosa, i Harrington, han fallat els últims atacs dels visitants.

Gasol ha anotat 17 punts en els 36 minuts que ha estat sobre la pista, mentre que Rudy s'ha quedat en tres punts en 20 minuts. L'equip de Colorado ha desaprofitat una gran ocasió per guanyar a l'Staples després de dominar bona part del partit, i fins i tot Danilo Gallinari ha fallat un tir tot sol que hauria forçat la pròrroga. Dels dos equips es tornen a veure les cares 24 hores després a Denver.