BÀSQUET: NBA
Esports 04/03/2012

Els Lakers obren deu dies claus per decidir què fan amb Gasol

àlex Gozalbo
1 min
Els Lakers obren deu dies claus per decidir què fan amb Gasol

BARCELONADes que Mike Brown va arribar a la banqueta dels Lakers, la franquícia de Los Angeles està intentant traspassar Pau Gasol. Fins ara cap de les propostes d'intercanvi han acabat concretant-se, però en els últims dies les conserves entre equips s'han intensificat. Quan demà les oficines dels conjunts tornin a l'activitat, quedaran deu dies per tancar acords, ja que el termini per completar operacions acaba el 15 de març.

Sense dret a opinar sobre el seu traspàs, un privilegi que tan sols tenen estrelles com Kobe Bryant, Pau Gasol ha après a seguir treballant amb la incertesa de saber que en qualsevol moment es pot veure obligat a fer les maletes.

Just abans de l'All-Star d'Orlando, Mitch Kupchak, mànager general dels Lakers es va reunir amb l'aler pivot català, però no li va aclarir els seus interessos. "Al final, la franquícia farà el que hagi de fer, que serà el millor per al seu interès. Si ho ha de fer, ho farà. Si no, no ho farà", va explicar a Canal + Pau Gasol, que aquesta temporada manté els seus números de sempre: 16,9 punts i 10,4 rebots.

Franquícies com Boston Celtics, Chicago Bulls, Minnesota Timberwolves, Houston Rockets, Orlando Magic o New Jersey Nets han estudiat la possibilitat d'incorporar Pau Gasol, fet que els obligaria a assumir el salari del jugador català, que la temporada vinent cobrarà uns 14,3 milions d'euros bruts.

stats