ENTORN
Esports 17/10/2011

Xavier Sala Martín justifica algunes de les factures de Laporta publicades a 'La Vanguardia'

Xavier Sala Martín, exdirectiu del Barça, ha explicat algunes de les despeses incloses dins de l'acció de responsabilitat que l'assemblea va exercir sobre Joan Laporta

Ara
1 min
Laporta, durant el judici per les comissions del cas Uzbekistan. MANOLO GARCIA

BarcelonaUn de les despeses més sorprenents era un dinar al restaurant Botafumeiro el dia de Nadal. Sala Martín ha explicat, en un article publicat avui a La Vanguardia, que va ser un dinar dels guardaespatlles i les respectives famílies que va autoritzar Laporta, ja que "aquests havien treballat totes les festes nadalenques, inclosa la nit de Nadal".

Altres petites despeses, 26 euros concretament, corresponien als refrescos que prenien els mateixos guardaespatlles mentre l'expresident "portava de vegades els directius dels equips contraris a prendre copes després dels partits".

També indica que els 20.000 dòlars que va costar l'habitació del president per quatre dies als Estats Units els pagava l'empresa que organitzava la gira americana. Sala Martín també justifica la despesa en vols privats assegurant que tots tenien relació amb jugadors (les visites a les fundacions de Messi i Márquez o la presència de Puyol, Piqué, Xavi, Busquets i Bojan a la Final Four de bàsquet) o actes relacionats amb el club. L'exdirectiu qualifica totes aquestes despeses com a "irrellevants" i recalca que Rosell pren vols privats ara com a president del club.

stats