Nit tràgica del Sevilla contra un Leicester sorprenent

La Juve no falla contra el Porto i arriba als quarts de final

T.p.
L'alegria dels jugadors del Leicester

BarcelonaEl Sevilla va caure eliminat als vuitens de final de la Lliga de Campions en caure al camp del Leicester City per 2-0. Els ‘foxes’ van aixecar una eliminatòria que s’havia complicat per als seus interessos després de perdre al Sánchez Pizjuan per 2-1. ElSevilla, que buscava arribar als quarts de final de la principal competició continental des de l’any 1958, va veure com el jamaicà Wes Morgan els feia l’1 a 0 abans del descans.

El Sevilla, que porta dos partits de lliga consecutius empatant i jugant malament, va intentar reaccionar al descans, amb un doble canvi de Sampaoli, donant entrada a Mariano i Jovetic. I Escudero va xutar al pal en una de les millors ocasions andaluses poc després. Però Drinkwater va fer embogir l’afició local als 54 minut en fer el 2-0. Per acabar de complicar les coses, Vardy va provocar a Nasri i el francès va acabar expulsat. Però malgrat jugar amb 10 homes, el Sevilla va forçar un penal sobre Vitolo. Nzoni però, e va xutar molt tou i Schmeichel el va aturar. Per primer cop, el Leicester serà als quarts de final de la Champions. Des de que va fer fora a Claudio Ranieri, els anglesos han recuperat el seu millor nivell.

La Juve no pateix

A l’altre partit del dia, la Juve va certificar la seva classificació en derrotar el Porto per 1-0 gràcies a un gol de Dybala. L’uruguaià Maxi Pereria va tocar la pilota amb les mans després d’una rematad aa porteria italiana i va ser expulsat als 40 minuts de joc, i Dybala va superar en el penal posterior a Iker Casillas