Esports 03/06/2011

Leo Messi és agredit a l'Argentina quan era en un bar

T.p.
2 min

Barcelona.Lionel Messi va patir ahir un incident desagradable en un bar de la seva ciutat natal, Rosario, on el jugador del Barça passarà els pocs dies de vacances que té abans de concentrar-se amb la selecció argentina per disputar la Copa Amèrica. Messi era en un bar amb dos amics, sense seguretat privada, quan un adolescent d'entre setze i disset anys li va donar una forta empenta que, afortunadament, no va ser res greu.

Les primeres informacions sorgides des de l'Argentina apuntaven a un cop de puny, però les explicacions del representant del jugador van desmentir el cop i van dir que només va ser una empenta. Messi no va denunciar els fets a la policia i es va limitar a abandonar el bar.

Els testimonis van explicar que l'agressor és un alumne de cinquè any del Col·legi Llatinoamericà de Rosario. El jove li va cridar: "Jo sóc seguidor del Central, tu del Newell's" i, acte seguit, el va agredir. Messi es va formar al Newell's Old Boys, un dels dos clubs de la ciutat de Rosario, on és coneguda la rivalitat entre el Newell's, coneguts com a leprosos, i Rosario Central, els canallas , una de les més fortes de l'Argentina.

Segons van explicar els mitjans argentins, Messi era en un bar anomenat El Club de la Milanesa, a la zona de Pellegrini, al centre de la ciutat de Rosario, una zona que no acostuma a freqüentar Messi. El crac blaugrana va voler tenir un detall amb un grup de joves que eren a la porta esperant-lo per fer-se fotografies i va aturar-se a signar autògrafs, quan va ser agredit.

Segons va explicar el propietari del bar a a la ràdio LT3 AM 680 de Rosario, l'agressor es va veure obligat a marxar corrent del lloc dels fets perquè els joves que esperaven l'autògraf del jugador del Barça van intentar atrapar-lo per respondre a l'agressió. Messi i els seus amics van evitar més polèmiques i van marxar del lloc dels fets.

El motiu de l'agressió era la rivalitat entre els dos clubs de Rosario, ja que Messi havia militat a les categories inferiors de Newell's abans de jugar al Barça i sempre ha reconegut que n'és aficionat.

stats