BARÇA
Esports 09/09/2012

Leo Messi tampoc s'atura amb la seva selecció

Toni Padilla
2 min
Leo Messi tampoc s'atura amb la seva selecció

BARCELONALeo Messi tornava a la ciutat argentina de Córdoba, on durant l'última Copa Amèrica del 2011 va rebre el suport dels aficionats locals quan era qüestionat per bona part de l'opinió pública argentina. I Messi, amb el braçalet de capità, va liderar el triomf de la selecció albiceleste , que va desfer-se per 3-1 del Paraguai i va passar a liderar el grup de classificació per al Mundial 2014 a l'Amèrica del Sud. Messi, que va enviar dues pilotes al pal, va marcar de falta directa el tercer gol dels homes d'Alejandro Sabella. Els altres gols els van fer jugadors del Madrid, Di María i Higuaín. Mascherano no va jugar per sanció.

Messi juga de nou dimarts a Lima contra la selecció peruana, que dissabte va aconseguir els tres punts davant de Veneçuela. Per al futbolista del Barça, el partit de Córdoba va ser increïble "per l'afecte de la gent". "Els hi agraeixo molt", va dir. Messi ha iniciat la temporada 2012/13 d'una manera increïble, ja que ha marcat en tots els partits oficials excepte el de Lliga contra el València: quatre gols en Lliga, dos a la Supercopa i un amb la selecció argentina, amb la qual també va marcar en l'últim amistós a Alemanya, que l'equip de Sabella va guanyar per 1-3 amb un gol del blaugrana.

El rendiment de Messi, que està notant el cansament a les cames després de jugar tants partits aquest inici de temporada, és una de les millors notícies per a Tito Vilanova, que disposarà de nou dels serveis del jugador dijous. Una altra bona notícia és que David Villa ha marcat tant amb el Barça com amb la selecció espanyola. L'asturià, que encara no té ritme per jugar 90 minuts, de mica en mica torna als terrenys de joc i ho fa demostrant que no ha perdut l'olfacte golejador. La selecció espanyola vola demà cap a Geòrgia per jugar dimarts el primer partit de la fase de classificació per ser al Mundial del Brasil del 2014 amb un Villa "content i il·lusionat", tal com va admetre després de marcar contra l'Aràbia a Pontevedra.

Cesc Fàbregas, per la seva banda, va jugar 45 minuts i va declarar ahir al seu Twitter que és feliç i té ganes de treballar molt per triomfar al Barça. En una entrevista al diari Sport , el jugador va admetre que fer-se un lloc entre els titulars al Camp Nou no és una tasca fàcil.

stats