Esports 09/11/2011

El contracte 'perfecte' de Messi del 2009 lliga la nòmina del jugador als èxits del Barça, segons 'Sport'

L'acord entre el davanter i el club estableix que l'argentí incorpori a la seva clàusula els premis que deriven dels èxits de l'any anterior. Així, s'eviten els problemes contractuals que, històricament, han involucrat les estrelles de l'equip blaugrana

Ara
1 min
Messi, en l'últim partit de Lliga, davant l'Athletic / EFE

BarcelonaEl davanter del Barça Leo Messi només s'ha de preocupar de jugar i marcar gols. No cal que pateixi per la resta. Almenys, des que va signar el contracte que actualment el lliga al Barça l'any 2009, tal com publica aquest dimecres el diari SportSport. "El contracte perfecte de Messi", signat el 18 de setembre de 2009 entre l'argentí i Joan Laporta, actualitzava l'acord que havien signat el davanter i el club el 2005, i l'allargava fins al 2016, amb una clàusula de 250 milions d'euros.

La clàusula de Messi estipula que el jugador incorpora a la seva nòmina directament els premis que deriven dels títols aconseguits en la temporada anterior. Així, els augments queden condicionats als èxits de l'equip. D'aquesta manera, s'aconsegueix establir un contracte que eviti els conflictes entre les estrelles del Barça i la directiva que, històricament, han provocat que els jugadors deixessin la disciplina del club blaugrana. Però amb Leo no cal patir.

stats