FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 01/05/2012

El cantant Liam Gallagher ocupa la sala de premsa de l'estadi del City i acusa Alex Ferguson de borratxo

El qui fou cantant del grup Oasis, gran aficionat del City, s'ha endut bona part de titulars en fer-se una fotografia amb Maradona i irrompre a la sala de premsa per fer burla dels seus rivals.

Toni Padilla
2 min

ManchesterConsiderat el partit més important en la història del City, el matx amb el que els 'citizens' han superat en el liderat de la Premier League als seus veïns del United va acabar amb una gran festa. A manca de dues jornades el Manchester City, que no guanya la lliga des de 1968, sap que ara la pot guanyar si suma els sis punts que manquen. Un dels aficionats més famosos del City és el cantant del grup Oasis, Liam Gallagher, qui no va faltar a la City.

Gallagher va celebrar el triomf cantant 'Hey Jude', la cançó dels Beatles que sol sonar a l'estadi del City juntament amb la més tradicional 'Blue moon´. A poca distància, Diego Armando Maradona també la va cantar al costat de la seva filla, casada amb el jugador del City Agüero. A la fi del matx, Gallagher va saludar a Maradona, penjant al seu Twitter una foto plegats on deia "Maradona saludant a la mà de Déu"-

Gallagher però, no en va tenir prou i quan els periodistes esperaven l'aparició dels entrenadors a la sala de premsa, va entrar-hi ell ocupant el lloc a la taula dels protagonistes (vídeo). Amb ulleres de sol, el cantant va comentar a la premsa que "voleu saber una cosa? Som líders". Acte seguit va dir que estima a Roberto Mancini, tècnic local, ja que és "gairebé tant genial com jo" i en ser preguntat sobre el tècnic del United, Alex Ferguson, va afirmar que "deu haver-li donat al whisky » en referència a una topada que va tenir l'escocès amb l'entrenador del City.

Després, Gallagher va voler saludar a l'autor de l'únic gol del partit, el belga Vincent Kompany, a qui li va dir «Vive la Belgique» en francès. Gallagher i el seu germà Noel, líders del gruo Oasis, sempre han estimat aquest club, fins i tot durant els anys a Tercera. Així, a la portada de l'àlbum "Definitely maybe" hi van posar una fotografia d'un jugador del club dels anys 70 Rodney Marsh. I just abans de la demolició del vell estadi de Maine Road van voler fer-hi un concert de comiat, el 1996 (vídeo).

stats