HOQUEI PATINS
Esports 17/05/2013

El Liceo i el Barça juguen fora abans del duel decisiu pel títol de l’OK Lliga de la propera jornada

El líder visita la pista del Voltregà, mentre que els blaugranes jugaran en una pista on ja van caure els gallecs, la del Noia

Jordi Graell
1 min
El Barça va fer gaudir de valent els aficionats que van ser al Palau Blaugrana.

BarcelonaLa 26a jornada de l’OK Lliga arrenca aquest divendres amb els partits entre el Muralla Òptica Blanes i l’Igualada, i entre el Reus Deportiu i el Fergo Aisa Sant Feliu. Però el focus d’atenció de la jornada se centrarà en la jornada de dissabte, ja que els dos equips implicats en la lluita pel títol, el Coinasa Liceo i el Barça, afronten els seus últims desplaçament abans de tornar-se a veure les cares la setmana vinent al Palau Blaugrana.

Així doncs, mentre que els gallecs visitaran la pista del Voltregà, els homes de Ricard Muñoz jugaran en una pista on el Liceo ha tastat l’única derrota aquesta temporada a l’OK Lliga, la del Noia Freixenet. El gruix de la jornada també es disputarà aquest dissabte, amb l’enfrontament entre el Vic i un Enrile PAS Alcoi que podria certificar el seu descens de manera matemàtica; el Moritz Vendrell - ICG Software Lleida, en què els visitants faran el passadís als flamants campions de la Copa de la CERS, i el derbi selvatà entre el SHUM Maçanet i el Lloret.

Finalment, la jornada es tancarà el proper dilluns amb el derbi del Gran Penedès entre l’RDI Vilanova i el Calafell Tot l’Any, que serà retransmès en directe per Esport 3 a partir de les nou del vespre.

stats