FORLÍN TORNA A LA CONVOCATÒRIA
Esports 15/01/2011

L'inici de la vida sense Osvaldo, a Sevilla

Toni Padilla
1 min

BarcelonaDuel d'aspirants a les competicions europees al Sánchez Pizjuán. L'Espanyol, que els darrers dies ja havia tastat com és no disposar d'un dels seus jugadors claus, Osvaldo, inicia el llarg període de temps sense el seu golejador en un escenari prou complicat. Precisament una de les preguntes que caldrà respondre aquesta nit serà veure si Pochettino segueix apostant pel jove Álvaro o decideix confiar en Sergio García. En defensa, torna Forlín per formar parella de ball amb Víctor Ruiz. L'argentí, de fet, és una de les novetats de la llista de convocats de l'Espanyol junt amb el davanter Ivan Alonso, un dels que es pot beneficiar de l'absència d'Osvaldo i de la cessió de Coro a l'Osasuna, que està per caure.

Si l'Espanyol vol donar continuïtat a la victòria de l'altre dia davant del Saragossa, el Sevilla vol evitar que els blanc-i-blaus posin punt final al moment dolç pels resultats aconseguits de la mà de Gregorio Manzano : quatre victòries consecutives i un empat. Aquest empat és el darrer, el partit que fa que els andalusos arribin al matx amb les cames més cansades després del 3-3 en l'anada dels quarts de final de la Copa al camp del Vila-real.

Coro, camí de Pamplona

Qui no serà a Sevilla serà Ferran Corominas, que ja té gairebé tancada la seva cessió fins a finals de temporada a l'Osasuna. El club navarrès, però, no tindrà opció de compra del davanter de Banyoles, que aquesta temporada tot just havia jugat 48 minuts sumant totes les competicions. A finals de temporada, doncs, Coro tornarà a l'Espanyol.

stats