PREMIER LEAGUE
Esports 14/10/2017

El Manchester City vola i lidera en solitari la Premier (7-2)

El Manchester United més defensiu aconsegueix un punt al camp del Liverpool (0-0)

El Manchester City vola i lidera en solitari la Premier

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola és una màquina de fer gols. Els 'citizens' han golejat per 7-2 l'Stoke City i de passada han aconseguit el liderat de la Premier League gràcies a l'empat del Manchester United. El City suma 22 punts, i els homes de Mourinho, 20. Tercer és el Tottenham de Pochettino, que ha derrotat el Huddersfield Town (1-0) i ja té 17 punts.

Al minut 27, el City ja golejava per 3-0 gràcies als gols de Gabriel jesús, Sterling i David Silva. Amb De Bruyne jugant un gran partit, l'equip de Guardiola s'ha relaxat i l'Stoke ha fet dos gols: primer gràcies a Biram Diouf i després del descans en pròpia porteria Kyle Walker (min 47). El City, però, ha allunyat fantasmes amb els gols de Gabriel Jesús, Fernandinho i Leroy Sane. Bernardo Silva ha tancat la golejada d'un equip que ja ha marcat cinc gols o més en quatre partits de lliga.

Coutinho, durant el Liverpool-Manchester United

El gran partit de la jornada a Anglaterra ha acabat sense gols. El Liverpool no ha pogut obrir la defensa d'un Manchester United defensiu a Anfield (0-0), en un partit dur en què De Gea ha evitat en dues ocasions el gol dels homes de Jürgen Klopp.

Liderats per Coutinho, els 'reds' han proposat molt més, malgrat que el United, sense Pogba ni Fellaini, també ha atacat amb espais. El joc, però, no ha estat el millor i, amb aquest empat, el Manchester United perd el liderat. El Liverpool suma 13 punts i segueix lluny de les primeres posicions. També té 13 punts el Chelsea d'Antonio Conte, derrotat de forma sorprenent al camp del Crystal Palace, equip que fins ara no tenia ni un sol punt (2-1). El quart classificat és l'Arsenal, també amb 13 punts, després de perdre al camp del Watford (2-1). Mertsesacker ha fet el 0-1, però un penal fet per Bellerín ha permès l'empat dels locals. En el darrer minut, Cleverley ha fet el 2-1 definitiu.