Esports 30/11/2019

El Liverpool no falla i ja li treu 11 punts al Manchester City

L'equip de Guardiola ha punxat al camp del Newcastle United (2-2)

T.p.

BarcelonaCop d’autoritat del Liverpool. Els homes de Jürgen Klopp van derrotar el Brighton & Hove Albion a Anfield amb dos gols del defensa central Van Dijk a la primera part (2-1) i ja li treuen 11 punts al Manchester City de Pep Guardiola. A la segona part el porter Alisson ha estat expulsat i el Brighton ha somiat en treure un punt gràcies a un dol de Dunk (85'). El Liverpool, que no guanya la Lliga des de l’any 1990, camina amb pas ferm cap al títol.

L’actual campió va empatar al camp del Newcastle United (2-2) en un partit on els locals van salvar un punt en l'última jugada del partit, quan Shelvey va fer el gol de l’empat del Newcastle. Abans, Sterling i De Bruyne havien fet els gols dels citizens.

El Tottenham, per la seva part, va sumar el tercer triomf des que Mourinho és el seu tècnic. El Chelsea de Frank Lampard ha encadenat la segona derrota consecutiva, en aquest cas contra el West Ham (0-1).