Esports 06/12/2014

El Llagostera seguirà cuer després de caure a Los Pajaritos (3-2)

L'equip gironí ha plantat cara malgrat jugar bona part del partit amb 10 homes

Diego Rivas (Llagostera) ha estat expulsat

BarcelonaEl Llagostera seguirà una jornada més cuer de la Segona Divisió, després de perdre 3-2 a Sòria amb el Numància. Jugant bona part del segon temps amb un home menys, el Llagostera ha plantat cara en un partit marcat pel fred i la neu que ha caigut per moments.

Durant el primer temps, el Numància, en ratxa, ja dominat però les ocasions d'Iñigo Pérez i Julio Álvarez han topat amb el pal. El Llagostera ha atacat poc, però ha aconseguit arribar al descans sense anar perdent.

Després del descans, el partit ha embogit amb l'expulsió de Diego Ribas (56 '). Amb deu home el Llagostera s'ha avançat al marcador, gràcies a un cop de cap d'Alcalá. Però la sort no ha ajudat a l'equip de Lluís Carrillo i Jordi Masó, en voler rebutjat una pilota, s'ha fet el gol de l'empat.

Amb l'1-1, el Numància ha dominat més i en un córner de Julio Álvarez, Gaffoor ha fet el 2-1 (85 '). I amb el temps gairebé complert Braian Rodriguez feia el 3-1, després d'una greu errada de Moragón. Alcalá, de falta, ha fet el 3-2.