El Llagostera suma la seva primera victòria contra l'Alabès (3-0)

El conjunt visitant acaba amb 9 jugadors sobre la gespa de Palamós

A.l.
Pitu, protagonista del triomf contra l'Alabès / LFP

BarcelonaEl Llagostera d'Oriol Alsina ha sumat els primers punts d'aquesta temporada, amb un triomf clar sobre un Alabès que ha acabat amb 9 jugadors i que ha marxat de Palamós amb un 3 a 0. En els primers minuts del duel, el conjunt de Vitòria ha estat superior i Sergio Mora, amb una rematada creuada, ha tingut una primera ocasió clara, que ha rebutjat René. Al minut 33, però, un córner ha acabat amb el xut de Pitu, que ha salvat sota la línia, entre el tors i les mans, el defensa Carpio. L'àrbitre Ruipérez Marín ha assenyalat penal, que ha executat magistralment el mateix Pitu, i ha expulsat el jugador visitant. Tot i jugar amb un futbolista més, l'oportunitat més clara l'ha tingut el bàndol basc: un xut al travesser de l'Alabès i Guichón, sol dins l'àrea petita, no ha pogut controlar el rebuig per marcar l'empat.

A l'inici del segon temps, Manu Garcia ha estat expulsat, i Juanjo ha sentenciat amb una definició precisa, al límit del fora de joc. Al temps afegit, Giva ha caçat una pilota a l'aire i ha marcat el definitiu 3 a 0 al Municipal de Palamós.