LIGA ADELANTE

El Llagostera confia en derrotar per segon cop en cinc dies a l'Albacete

Oriol Alsina tindrà les baixes de "Chumbi" per un esquinç al genoll, Samu, per un cop al turmell i Chus Herrero

El Llagostera, que fa uns dies ja va derrotar i va eliminar l'Albacete de la Copa del Rei, buscarà repetir victòria contra els manxecs, aquesta vegada en la Lliga i sumar el seu segon triomf consecutiu en la competició domèstica.

Els catalans arriben amb molt bones sensacions a la cita després dels dos triomfs d'aquesta setmana, el primer en lliga contra l'Alabès per 3-0 i el segon en Copa, contra el rival de diumenge, l'Albacete per 2-1 en la pròrroga.

A més que aquests dos partits han significat els primers punts de la temporada per als catalans i la classificació per a la ronda següent de Copa del Rei, també han suposat els primers gols en competició oficial per als gironins, que s'havien quedat a zero en els dos primers partits de la lliga.

Amb vistes al partit a Albacete, Oriol Alsina tindrà les baixes de "Chumbi" per un esquinç al genoll, Samu, per un cop al turmell i Chus Herrero a més de la de Ruymán que s'allargarà fins a novembre. Alsina també ha deixat fora de la convocatòria Eloi Gila, Enric Pi i el porter Moragón.

L' Albacete repel Llagostera amb les baixes de Juan Carlos, Córcoles, Jason, Israel i Carrasco. La novetat en l'onze inicial podria ser la presència del català Adrià Carmona, que entraria per la banda esquerra per aportar més velocitat pels costats.

Alineacions probables:

Albacete: Dorronsoro, Antoñito, Pulido, Núñez, Paredes, Santi Jara, Edu Ramos, Diego Benito, Adrià Carmona, Portu i Jona.

Llagostera: René; Aimar, Escassi, Fran Cruz, Masó; Tito, Pitu, Querol, Ríos; Juanjo; i Mosquito.

Àrbitre: Valentín Pizarro Gómez (Comitè Madrileny).

Estadi Carlos Belmonte (17 h)