HOQUEI PATINS
Esports 12/10/2014

L'encert dels seus davanters permet l'ICG Software Lleida superar un Cerceda combatiu (6-4)

Els homes d'Albert Folguera han remuntat un 3-4 en contra al tram final i sumen així la primera victòria de la temporada a l'OK Lliga

Jordi Graell

BarcelonaL'ICG Software Lleida ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada a l'OK Lliga després de superar per 6-4 el Cerceda, fins ara invicte. Els homes d'Albert Folguera han hagut de suar de valent per doblegar el conjunt gallec, ja que a manca de deu minuts el marcador assenyalava un 3-4 a favor dels visitants. L'encert dels davanters lleidatans Lluís Rodero, amb dos gols, i d'Andreu Tomàs amb un gol, ha estat clau per donar la volta, a més dels dos gols de Manu Necchi a la primera part.