SEGONA DIVISIÓ
Esports 03/06/2013

L'Hospitalet i Lleida poden quedar emparellats al sorteig del play-off d'ascens a Segona A

L'Olot busca rival a la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona B

Ara
1 min

BarcelonaAvui es fa el sorteig de la segona eliminatòria d'ascens a Segona A i Segona B (17 h). Després dels partits d'aquest cap de setmana, ja s'han definit dos duels: Oviedo-Eibar i Athletic B-Huracan de València.

Falten per decidir les altres dues eliminatòries, entre Jaén, Hospitalet, Caudal i Lleida. A l'Hospitalet li podria tocar el Lleida o el Caudal. Al Lleida, el Jaén o L'Hospi, els dos campions de grup que van perdre la seva eliminatòria d'ascens, contra l'Alabès i el Tenerife. També s'haurà de jugar la darrera eliminatòria per evitar el descens a tercera entre el Constància d'Inca i el Zamora.

A les 17:30 es farà el sorteig de les eliminatòries d'ascens a Segona B. L'Olot, després de perdre amb el filial de l'Elx, és l'únic equip català amb opcions. Aquests són tots els equips:

Primers de grup (9): Haro, CD Laudio, AD San Juan, SCR Penya Deportiva, CD Tuilla, CD Tropezón, UE Olot, CD El Palo, Extremadura UD.

Segons (12): UD Badajoz, UD Mutilvera, Arenas Club, Còrdova CF B, UD Poblenc, RC Celta B, Cultural Leonesa, Universitat d'Oviedo, CD Cieza, Club Atlètic Granadilla, UB Conquense, Mancha Real.

Tercers (9): CD Cayón, SD Compostela, Arandina CF, Còria CF, Mar Menor CF, Granada CF B, CD Azuqueca, UD Alzira, CD Don Benito.

Quarts (6): FC Jumilla, CD Varea, CD Mairena, Utebo FC, AD Unión Adarve, RC Deportivo B.

S'enfrontaran els sis quarts classificats, amb sis primers de grup sense que el rival pugui ser del mateix grup en què han jugat en lliga regular. Els tres primers de grup restants, s'enfrontaran amb 3 tercers de grup amb el mateix mecanisme de no coincidir equips del mateix grup.

stats