FUTBOL CATALÀ

El Llagostera rep el Racing de Santander en el partit més important de la seva història

Lleida, L'Hospitalet i Nàstic de Tarragona afronten el primer partit del seu play-off

Inici dels play-off per decidir l'ascens a la Segona Divisió A. El campió del grup III, el Llagostera, rep el Racing de Santander al Municipal de Llagostera. Amb unes graderies provisionals per poder aplegar més de 3000 persones al camp, l'equip gironí afronta amb optimisme el partit d'anada d'aquesta eliminatòria de campions. Els quatre campions de grup juguen entre ells una eliminatòria que significarà l'ascens directe de dos. Si el Llagostera derrota al Racing (la tornada serà la propera setmana Santander), l'equip pujarà per primer cop. Si perd, podrà jugar la segona eliminatòria dels play-off.

Els altres tres equips catalans, que han de jugar tres fases per pujar, també inicien el seu camí. El Lleida visita el Salto del Caballo de Toledo (18.30 h), El Nàstic rep el Racing del Ferrol (19 h) i L'Hospitalet jugarà al Carranza de Cadis 819 h). Esport3 seguirà els partits en directe.

El play-off d'ascens a Segona B

En el play-off d'ascens a Segona B, el Cornellà, campiona del grup català, visita l'Izarra navarrès (17h). Si guanya, l'equip del Baix Llobregat, pujarà. Els altres equips han de superar tres eliminatòries. La Montanyesa visita el Paterna valencià (12 h), el Terrassa rep el Linares andalús (17h) i l'Europa rep el Mutilvera, també navarrès (18 h).