HOQUEI PATINS
Esports 06/05/2013

Una gran eficàcia i un enorme Trabal permeten el Reus donar un pas de gegant cap a la Lliga Europea (1-5)

Els reusencs no han donat cap opció a un Lleida voluntariós que amb la golejada perd el goal-average amb el conjunt del Baix Camp

Jordi Graell

BarcelonaEl Reus Deportiu ha golejat a la pista de l’ICG Software Lleida per 1-5 en el partit que tancava la 26a jornada de l’OK Lliga. D’aquesta manera, el conjunt reusenc dóna un pas de gegant de cara a la classificació per la Lliga Europea, just abans precisament d’encarar el proper cap de setmana la tornada dels quarts de final d’aquesta competició a la pista del Porto.

A la primera part el Reus s’ha avançat al minut 8 gràcies a una bona combinació entre Raúl Marín i Jordi Adroher que ha culminat aquest últim, i uns minuts després Albert Casanovas ha anotat per l’escaire des del punt de penal establint el 0-2 amb què s’arribaria al descans.

A la segona, els lleidatans han intentat reduir distàncies de totes les maneres possibles, però han topat sempre amb un inspiradíssim Guillem Trabal, com en una falta directa que el porter osonenc ha aconseguit aturar a Lluís Rodero. I quan més es mastegava el gol local ha aparegut Raúl Marín amb dos gols de murri, el primer desviant un xut exterior de Casanovas i el segon amb un gran gol marca de la casa, aixecant la pilota al vol sortint des de darrere la porteria.

Tot i que Adroher ha fet pujar el cinquè gol al marcador, els lleidatans han volgut acabar el partit de manera digna i finalment han obtingut recompensa amb el gol de l’honor de Dani López. Tant el mateix López com Trilla han disposat de dos penals per intentar eixugar més el marcador, però han xocat un cop més contra el mur de Trabal.