Esports 01/05/2015

El Llevant no pot plantar cara i cau derrotat a Anoeta (3-0)

L'equip basc certifica la permanència i els valencians perden una oportunitat per allunyar-se del descens

Iván Ramis, vigilant el jugador de la Reial Societat Finnbogason

BarcelonaEl Llevant ha perdut per 3-0 a Anoeta perdent una bona oportunitat per allunyar-se encara més de la zona de descens. La Reial Societat en canvi, certifica matemàticament la permanència.

L'equip de David Moyes ha jugat un bon primer temps, avisant primer amb un gol anul·lat a Carlos Vela per fora de joc en els minuts inicials. Als 13 minuts, després d'una preciosa jugada de Prieto i Yuri, l'islandès Finnbogason ha marcat el primer gol. La Reial s'ha relaxat amb el gol i el Llevant s'ha acostat per primer cop a la porteria de Rulli, però sense encert.

En els primers minuts de la segona part, un córner servit per Rubén Pardo ha acabat amb un creuament per despistar la defensa i el gol de Markel Bergara (51'). El Llevant, tocat, ha intentat marcat un gol sense fortuna, amb un xut dur i llunyà de José Mari fregant el travesser i una rematada de Toño que Zaldua ha salvat sobre la línia als 75 minuts. Amb el públic ja marxant a casa, Carlos Vela, de falta directa, ha marcat el darrer gol del partit.

Reial Societat: Rulli; Zaldua, Iñigo Martínez, Mikel, Yuri; Pardo (Hervías, min. 68), Bergara, Granero, Xabi Prieto (Agirretxe, min. 78); Carlos Vela i Finnbogason.

Llevant: Mariño; Toño, Vintra, Ramis (Kalu Uche, min. 71), Juanfran, Iván López, Morales, Simao (Camarasa, min. 56), El Zhar (Barral, min 56); Jose Mari; Casadesús.

Gols. 1-0, min. 13: Finnbogason. 2-0, min. 51: Bergara. 3-0, min. 86: Carlos Vela.

Àrbitre: Del Cerro Grande (Madrid). TG: Finnbogason, Morales, Camarasa, Ramis i Simao.