LLIGA BBVA
Esports 06/03/2015

El Llevant derrota l'Eibar gràcies a dos gols en tres minuts (2-1)

Els bascos han marcat primer però han acabat patint la setena derrota consecutiva

El lateral de l'Eibar Lillo caient davant Camarasa (Llevant)

ValènciaEl Llevant ha sortit de la zona de descens gràcies al seu triomf contra un Eibar que just abans de rebre el Barça, porta set derrotes consecutives (2-1). L'equip granota s'ha fet fort a casa en les darreres jornades, encadenant una bona ratxa que els permet sortir de la zona de descens.

El primer temps ha estat prou igualat, amb les defenses guanyant el duel a les dues davanteres. L'Eibar ho ha intentat amb algunes aproximacions poc clares, però el partit no s'ha animat fins la segona part.

Als 55 minuts, Saul Berjón ha fet el 0-1 per als bascos. El tècnic local, Lucas Alcaraz ha donat minuts a El Zhar per Rubén García, revolucionant l'atac valencià. I en tres minuts, del 65 al 67, primer Barral i després Kalu Uche en una errada defensiva, han fet dos gols que han fet embogir el Ciutat de València.

L'Eibar ha fet un doble canvi, amb Mikel Arrubarrena i el davanter italià Piovaccai entrant per Lekic i Capa, buscant l'empat. Però el Llevant, a la contra, gairebé marca el tercer. A més, Dani Garcia ha acabat veient dues targetes, deixant l'Eibar amb 10 homes.