LIGA BBVA
Esports 25/09/2014

El Llevant guanya el primer partit de la temporada al camp del Granada (0-1)

El primer gol de l'equip 'granota' va permetre derrotar un Granada que no coneixia la derrota

Els jugadors del Llevant celebren el gol de Rubén contra el Granada / MIGUEL ÁNGEL MOLINA / EFE

BarcelonaUn gran gol de l'extrem Rubén García en els instants inicials del segon temps ha servit per donar el primer triomf al Llevant, en vèncer per 0-1 a l'Estadi Nou Els Cármenes a un Granada que trenca la seva ratxa invicta.

L'equip llevantinista ha estat més encertat i ha temperat millor els nervis, tot i la mala situació en què arribava al duel. En un partit amb moltes errades, John Cordoba ha fallat el gol pels locals i de mica en mica el partit s'ha anat ensopint.

L'equip valencià ha marcat el seu primer gol de la temporada només de començar la segona meitat després d'una gran jugada de Rubén. David Navarro hauria pogut ampliar l'avantatge set minuts després amb un cop de cap a plaer, però al final el Granada ha donat feina a la defensa 'granota'.

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Foulquier; Piti (Juan Carlos, min 60), Iturra (Javi Márquez, min 46), Fran Rico, Machís; El Arabi i Jhon Córdoba (Success, min 60).

Llevant: Jesús; Pedro López, Héctor Rodas, Navarro, Toño; Camarasa (Simao, min 80), Diop (Sissoko, min 92), Rubén, Morales (Ivanschitz, min 75); Casadesús i Barral.

Gols: 0-1, min 46: Rubén.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (Català). TG: Fran Rico, Success, Diop, Camarasa, David Navarro, Héctor Rodas, Rubén i Jesús.