PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/09/2017

El Llevant dona la sorpresa i empata contra un Madrid que perd Benzema per lesió (1-1)

Bona defensa granota contra un equip blanc que encadena dos empats a casa

T.p.
Alex Alegria, lluitant amb Theo i Ramos

BarcelonaSorpresa al Santiago Bernabéu. El Llevant ha aconseguit endur-se un punt (1-1) del camp del campió de Lliga, i ha deixant així els homes de Zinedine Zidane amb tot just 5 punts després de les primeres tres jornades. Després de guanyar al camp del Deportivo, el Madrid ha empatat dos partits consecutius, els dos a casa. I tots dos contra equips de València.

Sense el sancionat Cristiano, el Madrid ha donat descans a alguns jugadors que han viatjat amb les seleccions, com el porter Keylor Navas, Gareth Bale, Isco, Casemiro i Kovacic. A més, Benzema s'ha lesionat abans del descans, i ha cedit el seu lloc a Bale. El francès estarà de baixa entre quatre i sis setmanes per una lesió muscular al semimembranós de la cama dreta. Amb Lucas Vázquez, Asensio i Marcelo per darrere de Benzema, ja que el brasiler avui ha jugat d'extrem per cedir el lateral a Theo, el Madrid s'ha vist sorprès per un Llevant que malgrat la baixa de Morales, sancionat, ha avisat dos cops abans de marcar primer gràcies a Ivi López, al minut 12. Abans del descans, Ramos ha rematat de cap, Raúl no ha controlat la pilota i Lucas ha fet el gol de l'empat (minut 39).

Carvajal, amonestat contra el Llevant

A la segona part, el Madrid, que havia reclamat a la primera un gol fantasma, ha anat a totes. Isco ha entrat per Marcos Llorente per aportar imaginació, però el Llevant ha aguantat ferm en defensa, i s'ha endut un empat que deixa els blancs en una situació incòmoda, ja que si el Barça guanya, tindrà quatre punts més que ells. Al minut 90, el local Marcelo ha vist la vermella, just abans d'un xut al pal de Kroos.

El migcampista Lucas Vázquez s'ha referit a l'actuació arbitral i la sanció que encara arrossega Cristiano Ronaldo. "No s'ha de plorar, però per a Cristiano és el quart partit. No m'agrada parlar dels àrbitres, però el que ho vegi des de fora que opini perquè es veu a simple vista", ha dit el gallec. També s'hi ha referit Emilio Butragueño, en aquest cas per recordar el que va dir Florentino Pérez dijous a la Cadena SER, quan va assegurar que "l'estament arbitral és millorable". "El nostre president va parlar, i ho va dir tot", ha remarcat Butragueño.

El Llevant suma 5 punts, els mateixos que els blancs, després de dos empats i un triomf. És a dir, l'any del retorn a Primera, segueix sense perdre.