PRIMERA DIVISIÓ
Esports 20/12/2012

El Llevant viatja a Vallecas disposat a mantenir la seva bona ratxa com a visitant

Juan Ignacio Martínez perd per sanció l'alemany Lell i recupera Pedro López per visitar el Rayo Vallecano

Efe
2 min
El Llevant destrossa el Mallorca al contraatac (4-0)

ValènciaEl Rayo Vallecano, amb la moral alta i la calma que li dóna el seu desè lloc de la taula després de la victòria davant el València, a Mestalla, rep un Llevant que espera sumar una victòria que el consolida en els llocs europeus.

El Llevant viatja a Vallecas per tancar el millor any de la seva història i ho fa en el seu millor moment com a visitant, ja que no perd fora de casa des del passat 30 de setembre davant l'Osasuna (4-0) a Pamplona i ha guanyat tres dels seus últims cinc partits com a visitant. L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, perd per sanció a Chris Lell, expulsat a Saragossa, i va deixar fora de la llista per decisió tècnica a Pedro Ríos i Dariusz Dudka, acabats de sortir tots dos d'una lesió, i també a Massimo Volta i Óscar Serrano.

El tècnic valencià, a més, ha recuperat Pedro López, de baixa en el duel contra el Saragossa per una inflamació a l'abductor de la cama dreta, i ocuparà el lloc de Lell a la part dreta de la defensa. A la resta de l'equip inicial no s'esperen canvis i la incògnita és saber si Nabil El Zhar, que va ser suplent a La Romareda per un cop a la tíbia, torna a l'onze o en el cas contrari es manté Míchel Herrero en l'onze inicial.

El conjunt madrileny buscarà tancar l'any com va començar la temporada (va vèncer el Granada 1-0), amb un triomf davant la seva afició que suposi un nou pas cap a la permanència i el segueixi distanciant dels llocs de descens, dels que ara el separen nou punts. Per aconseguir el triomf, és vital que l'equip que dirigeix Paco Jémez disputi un partit tan seriós com el que va realitzar l'última jornada a València, amb les línies molt juntes, seguretat en la circulació de la pilota i solidesa en la defensa.

Jémez comptarà per aquesta trobada amb les baixes per lesió del central Rodri, l'extrem esquerre José Carlos Fernández i el porter David Cobeño, titular a València i que pateix un microtrencament a l'adductor mitjà de la cuixa esquerra. La bona notícia per al tècnic rayista és el retorn del migcampista Javi Fuego, absent la passada jornada per sanció. El futbolista asturià i formarà parella, previsiblement, amb Roberto Trashorras. La resta de l'equip serà el mateix que va guanyar a València, excepte el canvi obligat a la porteria, demarcació a la qual Rubén Martínez tornarà com a titular vuit partits després.

Alineacions probables:

Rayo Vallecano: Rubén, Tito, Gálvez, Amat, Casado, Javi Foc, Trashorras, Piti, 'Chori' Domínguez, Franco Vázquez, i Leo.

Llevant: Munúa, Pedro López, Ballesteros, Navarro, Juanfran, El Zhar o Míchel, Iborra, Diop, Rubén, Barkero i Martins.

Àrbitre: José Antonio Teixeira Vitienes (comitè càntabre).

Estadi: Estadi de Vallecas.

Hora: 20.00 hores.

stats