PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/03/2013

El Llevant, a trencar la ratxa de 7 partits sense guanyar contra el Sevilla

L'equip 'granota' no podrà disposar de Ballesteros, Pedro López i El Zhar. Barkero és dubte

Efe
2 min
El Llevant prepara l'important partit de dijous davant el Rubin Kazan

ValènciaDesprés de set jornades sense guanyar, el Llevant busca la victòria a la lliga de nou en el duel que l'enfronta amb el Sevilla. Tots dos equips anhelen el triomf per intentar seguir lluitant per ser Europa, ja que en l'actualitat el Sevilla és desè amb 38 punts i el Llevant onzè amb 37.

En el cas del Llevant, una victòria serviria per posar fi a una ratxa de set partits de Lliga sense aconseguir els tres punts en joc, ja que des del 26 de gener no ha aconseguit el triomf, quan va superar a casa el Valladolid. Actualment encadena tres empats davant València, Getafe i Granada i una victòria serviria igualment per certificar el primer objectiu dels valencians de la campanya, com és acostar-se a la permanència a Primera Divisió. És segura l'absència dels sancionats Sergio Ballesteros, Pedro López i Nabil El Zhar, així com molt probablement la de Josep Javier Barkero, que ultima la recuperació d'una contractura al recte anterior de la cama esquerra.

En el cas dels jugadors que han tingut problemes físics al llarg de la setmana, sembla que Valmiro Lopes Rocha 'Valdo' és el més dubtós per arribar al partit, mentre que Vicente Iborra i Míchel Herrero si que tenen més opcions a priori per ser a la citació. A més, també podria produir-se el debut del nouvingut, el moçambiquès Simao Mate.

El Sevilla afronta el partit amb la intenció de tornar al camí del triomf a domicili -no ho fa des de setembre, a Riazor- davant un directe rival per l'objectiu de jugar la competició europea. L'equip que dirigeix Unai Emery busca canviar la dinàmica com a visitant, ja que el seu últim triomf lluny del Sánchez Pizjuán data de fa set mesos (0-2 el Deportivo), que contrasta amb la seva efectivitat al feu sevillista, on ha saldat els seus últims compromisos amb golejades: 4-1 al Celta i 4-0 el Saragossa.

El tècnic Emery podrà disposar de tots els jugadors que han estat amb les seves respectives seleccions, entre ells els espanyols Negredo i Jesús Navas, el francès Kondogbia, el xilè Medel, i Iván Rakitic. A més, Emery recupera el porter portuguès Beto, que s'ha restablert d'un procés gripal que li va impedir jugar davant el Saragossa, en l'última jornada, i al defensa brasiler Cicinho, després de complir la seva sanció.

Alineacions probables:

Llevant: Munúa, Lell, David Navarro, Vyntra, Juanfran, Pere Rios, Diop, Iborra, Ruben, Míchel i Acquafresca.

Sevilla: Beto, Coke, Fazio, Fernando Navarro, Alberto Moreno, Medel, Kondogbia, Jesús Navas, Rakitic, Reis, i Álvaro Negredo.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (Comitè Càntabre).

Estadi: Ciutat de València (22 h ( Gol Televisió / Canal + S.)

Hora: 22:00.

stats