Esports 23/10/2011

El Llevant, decidit a furgar en la ferida del Vila-real

Martí Molina
1 min

Barcelona.El Llevant visita aquest vespre el Madrigal (22.00 h) amb l'objectiu de sumar tres punts més que li permetin situar-se líder de la Lliga, a costa d'un Vila-real en hores baixes, que arriba molt tocat al partit després de quedar-se pràcticament sense opcions a la Champions en perdre a l'últim minut al camp del City. Serà un enfrontament que tancarà la jornada, i que jugaran uns groguets que tan sols han guanyat un partit en tota la temporada, i uns granotes que estan imbatuts després de les primeres set jornades.

D'altra banda, el Betis buscarà mantenir el seu bon inici de Lliga contra el Rayo Vallecano, que està a la zona perillosa de la classificació. Com també ho estan la Reial Societat i el Getafe, que es veuran les cares a Anoeta en un duel per allunyar-se de la zona de descens.

Pel que fa als altres partits d'avui, s'enfrontaran el Mallorca i l'Atlètic de Madrid, i l'Osasuna i el Saragossa. Quatre equips que buscaran els tres punts per fer un salt de qualitat en la classificació.

Finalment, el València, que rep la visita de l'Athletic Club, també necessita guanyar per no perdre pistonada amb els capdavanters.

stats