BARÇA

La Lliga denúncia càntics "ultres" del Barça al Camp Nou contra el Reial Madrid

En l'escrit s'inclouen diferents càntics sentits a la zona de l'Espai d'Animació

La Lliga Nacional de Futbol Professional (LaLiga) ha remès escrits de denúncia al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Comissió Antiviolència amb una sèrie de càntics registrats per grups "ultres" del Barcelona contra el Reial Madrid, durant el partit al Camp Nou del 6 de maig.

Aquests càntics, amb continguts que poden incitar a la violència o amb un contingut insultant o intolerant, van ser proferits per "uns 500 aficionats locals, integrants del grup ubicat a l'Espai d'Animació' al gol nord, sectors 45, 46 i 47, format pels grups FCB Supporters i Almogàvers, segons es recull en un comunicat de LaLiga.

Entre els càntics, que van tenir lloc en diversos moments del partit, es van proferir frases com "Madridistas h.... de p...." o "Ese portugués, h.... p.... es", dedicats a Cristiano Ronaldo.

En l'escrit de denúncia de LaLiga, així mateix, es destaca "que la resta d'aficionats van tenir un comportament adequat durant tot el partit", i que "tots els càntics denunciats exclusivament es van realitzar des de la zona descrita prèviament".