HOQUEI PATINS
Esports 20/04/2013

El Liceo i el Barça protagonitzen el duel estrella dels quarts de final de la Lliga Europea

La resta d'enfrontaments de quarts de final que arrenquen avui són el Noia-Benfica, el Reus- Porto i l'Igualada-Valdagno

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEls quarts de final de la Lliga Europea comencen a rodar avui amb els partits d'anada de la màxima competició europea d'hoquei patins. Els primers en arrencar seran el Coinasa Liceo i el Barça a partir de les vuit de la tarda, en un duel entre els dos primers classificats de l'OK Lliga que es trasllada a Europa i que promet dos partits al màxim nivell.

El Barça tindrà l'avantatge de disputar la tornada al Palau Blaugrana. En canvi la resta d'equips catalans juguen primer a casa. A dos quarts de nou del vespre, el Noia Freixenet rebrà a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní el Benfica, mentre que a la mateixa hora l'Igualada buscarà sumar una victòria contra el líder de la lliga italiana, el Valdagno, que permeti els igualadins arribar amb opcions de donar la sorpresa a la tornada.

Finalment, a dos quarts de deu del vespre el Reus Deportiu tancarà la jornada amb la visita del primer classificat de la lliga portuguesa, el Porto.

stats