Esports 24/08/2012

L'operació sortida s'encalla

Ni Jonathan dos Santos, ni Andreu Fontàs, ni Ibrahim Afellay van entrar ahir a la convocatòria. Tampoc contra la Reial Societat. El Barça els busca una sortida però cap dels tres vol marxar.

Albert Solé
2 min
L'operació sortida s'encalla

BARCELONAAndoni Zubizarreta té una setmana exacta per convèncer Jonathan dos Santos, Ibrahim Afellay i Andreu Fontàs que acceptin deixar el Barça, i ahir es van tornar a quedar tots tres fora de la convocatòria contra el Madrid, igual que diumenge contra la Reial Societat. Avui, tot i que tots tres tenen ofertes i equips interessats en ells, cap ha mostrat gaire predisposició per deixar el club blaugrana. Dos Santos, Afellay i Fontàs estan convençuts que poden tenir un lloc i minuts aquesta temporada, però el club té ara mateix 26 jugadors de la primera plantilla -incloent-hi Abidal-, i Tello i Sergi Roberto a cavall del filial i la Primera Divisió, i necessita alleugerir pes abans del 31 d'agost, quan es tanca el mercat d'estiu.

Dos Santos, la cirereta del Sevilla

El Barça ja els ha comunicat que no compten amb ells, però tots tres es resisteixen. A Jonathan dos Santos, de fet, ja li han trobat una cessió per a aquesta temporada, el Sevilla. Zubizarreta i Monchi -director esportiu sevillista- ja s'han posat d'acord en les condicions de la cessió per un any, sense opció de compra, però el migcampista mexicà encara no ho veu clar. Míchel, l'entrenador del Sevilla, ja ha parlat amb Dos Santos per explicar-li el projecte i dir-li de primera mà que serà una peça important per a l'equip i que tindrà els minuts que no tindrà al Barça, però el jugador encara no accepta l'operació. De fet, fonts del Sevilla expliquen que Míchel ja els ha dit que Jonathan dos Santos seria la cirereta de la plantilla. El jugador aquest estiu va fer una aposta pel Barça i va renunciar a jugar els Jocs Olímpics amb Mèxic per fer la pretemporada sencera amb Tito i guanyar-se un lloc, però no li ha sortit bé, i a més no ha guanyat l'or a Londres.

Fontàs i Afellay

Mentre que a Dos Santos el Barça només el vol cedir per recuperar-lo l'any que ve, amb Fontàs i Afellay està disposat a vendre'ls si cal. L'extrem holandès és qui té més pretendents -Liverpool, Zenit, Arsenal, Inter de Milà-, però el Barça els vol vendre per més de tres milions d'euros per treure'n benefici, ja que és el que en va pagar per fitxar-lo del PSV.

stats