LIGA ADELANTE
Esports 26/10/2014

Lluís Carrillo i Oriol Alsina debuten amb un empat del Llagostera a Lugo (1-1)

L'equip català ha desaprofitat una bona ocasió per endur-se els tres punts al final

Sergio Léon, del Llagostera

BarcelonaEl Llagostera ha iniciat la seva nova etapa, amb Lluís Carrillo i Oriol Alsina al capdavant de la banqueta, amb un punt (1-1) davant el Lugo. L'equip català ha convertit un atac de l'equip gallec en una contra de llibre quan faltaven tretze minuts per al final, encara que el resultat no serveix per sortir de les posicions de descens.

L'equip de Girona, sense Santi Castillejo, destituït pel 1-4 davant el Mallorca, ha afrontat el partit amb només un punt sumat dels dotze últims en joc i ha reaccionat, controlant els atacs del Lugo durant el primer temps. Als 20 minuts, el Llagostera ha demanay penal en una falta de Manu a Imaz sobre la línia lateral de l'àrea que l'àrbitre i el seu assistent han vist fora.

El Llagostera, que ha deixat al vestidor a Imaz a la segona part, ha perdut potencial ofensiu. El Lugo no tenia el seu millor dia, però a mitja hora del final Iago Díaz ha xutat i el refús l'ha convertit en gol Luis Fernández. Però en el minut 77, una pilota en llarg del central Alcalá l'ha recollit Querol, que portava uns instants al camp, i Sergio Léon, de primeres, ha empatat. Al final, el Llagostera ha desaprofitat una ocasió per fer el gol del triomf.

Fitxa tècnica:

Lugo: José Juan; Dalmau, Pavón, Borja Gómez, Manu; Carlos Pita (Lolo Plá, min.80), Seoane; Iriome (Pelayo, min.56), David López (Iago Díaz, min.22), David Ferreiro; i Luis Fernández.

Llagostera: René; Masó, Alcalá, Jorge García, Ruymán; Tarradellas (Perea, min.63), Jordi López, Tito, Eloy Gila (Querol, min.69); Imaz (Ríos Reina, min.46) i Sergio León.

Gols: 1-0, min.59: Luis Fernández. 1-1, min.77: Sergio Léon.

Àrbitre: Ocón Arráiz, del colegio riojano. Mostró amarilla a Borja Gómez (min.21), Pavón (min.49) y Pelayo Novo (min.82), por parte del Lugo; y a Ríos Reina (min.49) y Sergio León (min.88), por parte del Llagostera.