Esports 09/11/2014

Un gol en els darrers minuts derrota el Sabadell a Lugo (2-1)

L'equip de Miquel Olmo ha jugat un bon segon temps a l'Anxo Carro

El Sabadell ha perdut a Lugo

BarcelonaEl Sabadell segueix sense aconseguir bons resultats fora de casa, on només ha guanyat un partit. L'equip de Miquel Olmo ha perdut per 2-1 a l'Anxo Carro de Lugo en un partit decidit per un gol als 90 minuts de joc de David Aganzo. Després d'un primer temps dominat per l'equip local, el Sabadell ha jugat millor quedant-se a prop de treure un punt.

Amb el jove Edgar de davanter centre i Hidalgo de titular al mig del camp, el Sabadell ha sortit una mica tímida contra l'equip de Quique Setién. Els gallecs, amb un bon joc, controlant la pilota i el ritme, han fet mèrits per marcar abans del descans, aconseguit-ho gràcies a una passada l'espai que Iago Díaz ha transformant en el primer gol del matx superant Nauzet amb una petita vaselina.

A la segona part, el Sabadell s'ha fet amb el control del matx, atacant molt per la dreta, amb un Collantes actiu però desafortunat en les centrades. Una de les centrades encertades si ha acabat amb gol, amb un bon cop de cap de Gato (51'). L'equip arlequinat ha reclamat poc després un possible penal sobre Gato, amb el partit trencant-se mica en mica, amb aproximacions a les dues porteries. Amb Martí Crespí i Edgar substituïts amb rampes, el Sabadell ha seguit buscant el gol del triomf, però ha acabat perdent quan David Aganzo ha rematat al cor de l'àrea una centrada.